Pošírované vajcia s roztlačeným avokádom a paradajkami

Pošírované vajcia s roztlačeným avokádom a paradajkami

Recept na avokádovou nátierkou s paradajkami a pošírovným vajcom je dokonalými raňajkami na pokojné nedeľné ráno. Ochutnajte a presvedčte sa sami, aké chutné to môže byť. Podávajte k nemu aj smoothie z hrušiek a zdravé raňajky sú kompletné.

Čo budeme potrebovať

  • 2 paradajky (rozpolené)
  • ½ lyžičky oleja
  • 2 vajcia
  • 1 malé zrelé avokádo
  • 2 plátky chleba
  • 2 hrsti rukoly

Postup

  • Rozpáľte nepriľnavú panvicu, reznú plochu paradajok veľmi ľahko potrieme trochou oleja a potom ich opečieme reznou stranou dole na panvici, kým nezmäknú a ľahko skaramelizujú.
  • Medzitým rozohrejte hrniec s vodou a lyžičkou octu, opatrne rozklepnite vajcia a nechajte 1-2 minúty povariť, kým nie sú bielky pevné, ale žĺtky stále tekuté.
  • Avokádo roztlačte a namažte na chlieb.
  • Pridajte vajcia, okoreňte a ku každej porcii pridajte hrsť rukoly.
  • Paradajky podávajte vedľa.

Pripravte si aj domáci chlieb z domácej pekárne , ktorú si môžete vybrať, vďaka našej detailnej recenziu! Pripravujte si pečivo ako z kamennej pekárne.

Nátierkou natretý chlieb s pošírovaným vajcom a cherry paradajkami.
Zdroj: jordanseasyentertaining.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.