Jedinečné recepty z diviaka v 5 rôznych podobách! Gurmánsky zážitok zaručený!

Nechce sa vám neustále konzumovať len bravčové, hovädzie a hydinové mäso?

Naučte sa pripravovať zverinu.

Začať môžete s našimi receptami na diviačie mäso!

Je veľmi zdravé, chutné a dá sa pripraviť na mnoho zaujímavých spôsobov.

Vyskúšajte ho v podobe guláša, na víne či so šípkovou!

Šípkovú omáčku je možné pripraviť niekoľkými rôznymi spôsobmi. Poradíme vám ako!

Prečo zaradiť diviačie mäso do jedálnička?

Mäso z divoko žijúcich zvierat predstavuje zdravú a zaujímavú možnosť, ako si nás jedálniček spestriť a ozvláštniť. Od bežného mäsa v podobe bravčového, hovädzieho či hydiny sa zver líši nielen svojou chuťou, ale aj zložením a výživovými hodnotami.

Kančie mäso vyniká vysokým množstvom bielkovín a naopak nízkym obsahom tukov. To z neho tak robí aj mäso vhodné pre športovcov či pre osoby, ktoré sa snažia schudnúť.

Okrem toho obsahuje aj spektrum vitamínov B a tiež minerálne látky, ako je železo, zinok, fosfor či draslík. Jediné, na čo si treba v súvislosti s diviačím mäsom dávať pozor, je to, aby ste ho kupovali iba od overených predajcov. Inak vám hrozí nákaza rôznymi chorobami, ktorými môže byť toto mäso napadnuté.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.