Pokiaľ sa rozhodnete pre tento recept rozhodne nebudete ľutovať, krehkosť mladého teľacieho mäsa, dodá celému receptu úplne iný rozmer.
Čo budeme potrebovať
- 6 lyžíc olivového oleja
- 6 lyžíc citrónovej šťavy
- Korenie
- Soľ
- 600 g teľacieho orecha
- Citrón
- 100 g parmezánu
- 200 g šampiňónov
- Lyžica nasekaných orechov
Postup
- Mäso zo všetkých strán osolíme a okoreníme
- Zabalíme ho do potravinárskej fólie a dáme ho na hodinu do mrazničky
- Teľacie mäso potom nakrájame na tenké plátky
- Naaranžujme ich na taniere
- Mäso potrieme zmesou olivového oleja a citróna
- Surové mäso umiestnime do chladničky a necháme ho 30 minút odpočívať
- Medzitým si očistíme, olúpeme a nadrobno nakrájame huby
- Zmiešame ich s citrónovou šťavou
- Parmezán si nahrubo nastrúhame
- Na vychladený pokrm naukladáme huby, parmezán a posypeme nasekanými orechmi