Predjedlo zo surového teľacieho mäsa

Predjedlo zo surového teľacieho mäsa

Pokiaľ sa rozhodnete pre tento recept rozhodne nebudete ľutovať, krehkosť mladého teľacieho mäsa, dodá celému receptu úplne iný rozmer.

Čo budeme potrebovať

  1. 6 lyžíc olivového oleja
  2. 6 lyžíc citrónovej šťavy
  3. Korenie
  4. Soľ
  5. 600 g teľacieho orecha
  6. Citrón
  7. 100 g parmezánu
  8. 200 g šampiňónov
  9. Lyžica nasekaných orechov

Postup

  1. Mäso zo všetkých strán osolíme a okoreníme
  2. Zabalíme ho do potravinárskej fólie a dáme ho na hodinu do mrazničky
  3. Teľacie mäso potom nakrájame na tenké plátky
  4. Naaranžujme ich na taniere
  5. Mäso potrieme zmesou olivového oleja a citróna
  6. Surové mäso umiestnime do chladničky a necháme ho 30 minút odpočívať
  7. Medzitým si očistíme, olúpeme a nadrobno nakrájame huby
  8. Zmiešame ich s citrónovou šťavou
  9. Parmezán si nahrubo nastrúhame
  10. Na vychladený pokrm naukladáme huby, parmezán a posypeme nasekanými orechmi
Na plátky nakrájané teľacie mäso s olejom a horkou rukolou.
Zdroj: carolinescooking.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.