Predvarené pečené koleno

Predvarené pečené koleno

Áno, chrumkavé a lahodné. To vám môže ponúknuť práve náš recept nižšie, tak s chuťou do toho!

Ingregiencia

  • 2 pečené kolená
  • 1 lyžička čerstvého korenia
  • 4 bobkové listy
  • 4 bobule borievky
  • 1 veľká cibuľa, olúpaná, nakrájaná na kocky
  • 1 polievková lyžica rasce
  • soľ

Postup

  • Priveďte vodu do veľkého hrnca do varu, pridajte 2 lyžičky soli, nakrájanú cibuľu, korenie, bobkový list a plody borievky.
  • Znížte teplotu tak, aby bola voda stále horúca, ale aby sa nefajčila, a ponorte bravčové kolená. Mala by byť celá pod vodou.
  • Nechajte ich variť približne 90 minút. Voda by nemala vrieť ani variť.
  • Po 90 minútach pomocou klieští vyberte bravčové kĺby z vody a pomocou ostrého noža narežte kožu na kosoštvorce.
  • Predhrejte rúru na 200 ° C a kolená potrite rascou a soľou.
  • Potom ich položte na rošt do pekáča a pečte asi 90 minút.
  • Po 45 minútach bravčové kolená otočte.
  • Na posledných 5 až 10 minút môžete prepnúť funkciu rúry na gril, aby koža na mäse bola chrumkavá.
  • Podávajte s chutnou prílohou!
jednoduché chrumkavé bravčové koleno
zdroj: platedcravings.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.