Tieto recepty na grilovaného pstruha sú neodolateľné! Ochutnajte jeho lahodné mäsko

Lahodné, diétne a zdravé. To sú naše recepty na grilovaného pstruha.

Ochutnajte najrôznejšie kombinácie, ktoré sa vám rozplynú na jazyku.

Aký si pripravíte, ako prvý?

Ako ugrilovať celú rybu?

Krok 1: Pripravte rybu a gril
Prvá vec, ktorú musíte pri grilovaní rýb urobiť, je pripraviť ako rybu, tak gril. Gril si nastavte na dvojzónové grilovanie, aby ste mali možnosť rybu presunúť z teplejšieho miesta grilu do chladnejšieho, podľa toho, ako sa pečie.

Ďalšou vecou je dôkladne vyčistiť a naolejovať grilovací rošt. Toto je krok, ktorý odporúčame pre všetky tipy grilovania, ale ešte dôležitejšie je pri rybách – pretože ryba je jemnejšia, je pravdepodobnejšie, že sa roztrhne, ak sa prilepí na gril, a špinavý, nenamazaný grilovací rošt.

Nakoniec ruby vyberte z chladničky asi 20 alebo 30 minút pred pečením, aby mali izbovú teplotu. Dôkladne ju osušte, aby sa odstránila prebytočná vlhkosť na koži, vypchám dutinu ryby aromatickými ingredienciami a dochuťte ju zvnútra i zvonku soľou a korením. Potom ju celú potrite olejom.

Krok 2: Umiestnite rybu na gril
Rybu nastavte pod uhlom 45 ° ku grilovaciemu roštu. To je tajomstvo, ako získať na rybách pekné šrafované grilovacie značky.

Krok 3: Čas sa obrátiť
Zasuňte obracačku dole cez grilovací rošt sa môžete pokúsiť zdvihnúť rybu zospodu. Pokiaľ odoláva, prestaňte skúšať a nechajte ju variť dlhšie, kým sa koža neuvoľní a vy rybu otočíte. Ďalej je to len otázka čakania, až sa uvarí. Pokiaľ si myslíte, že koža je príliš hnedá, než sa ryba prepečie, jednoducho ju presuňte do chladnejšej časti grilu.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.