Quesadilla s kuracím mäsom, paradajkami a fazuľami

Quesadilla s kuracím mäsom, paradajkami a fazuľami

Tieto jednoduché, cenovo dostupné kuracie quesadilly sú rýchlym obedom pre dvoch alebo jednoduchou desiatou a sú skvelým spôsobom, ako spotrebovať zvyšky pečeného kurčaťa.

Čo budeme potrebovať

  • 4 lyžice pálivé salsy
  • 2 veľké tortilly
  • 215 g fazule z konzervy (odkvapkané a nahrubo roztlačené)
  • 100 g cherry paradajok (nakrájaných najemno)
  • 1 jarná cibuľka (nakrájaná)
  • 50 g zvyšného pečeného kurčaťa (naporciovaného)
  • 85 g strúhaného čedaru
  • 20 g koriandra (nasekané listy)
  • olej

Postup

  • Na každú tortillu rozotrite 2 lyžice salsy, potom na jednu z nich rovnomerne položte fazuľu, paradajky, jarnú cibuľku, kuracie mäso a čedar.
  • Posypte koriandrom, ak ho máte. Tortillu preložte na pol, a potom potrite olejom.
  • Rozohrejte veľkú nepriľnavú panvicu a potom tortillu opekajte olejom dole 4 minúty.
  • Opatrne otočte, potom opekajte 2 minúty z druhej strany dozlatista.
  • Podávajte nakrájané na klinky.

Mexičania radi plnia tortilly, to sa jednoducho vie! Skúste ďalšie recepty na tieto autentická burrita ! Uchváti vás ich chuť.

Hora kuraťom plnených tortill s fazuľami a syrom.
Zdroj: bloglovin.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.