Rakytníkový likér

Rakytníkový likér

Tu máme zdravý likér na vypálenie bacila.

INGREDIENCIA:

  • 500 g bobúľ rakytníka
  • 500 ml vodky
  • 500 g cukru

POSTUP:

  • Bobule umyjeme, rozmixujeme a naložíme do vodky.
  • Necháme zrieť 8 dní v uzavretej fľaši pri izbovej teplote.
  • Pripravíme si cukrový sirup zmiešaním cukru a trochy vody.
  • Zvaríme do sirupovej konzistencie a necháme vychladnúť.
  • Rakytník precedíme cez platienko a primiešame cukrový sirup.
  • Likér nalejeme do čistých pohárov, zazátkujeme a necháme 3 mesiace dozrieť na tmavom mieste.
Zdravý likér z rakytníka a vodky môžete pridať do svojich obľúbených shakov.
jeffreymorgenthaler.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.