Vyskúšajte variant ozvláštnený syrom! Vhodný je eidam, gouda aj parmezán! Len budete musieť dávať väčší pozor pri vyprážaní, aby sa vám syr príliš neprichytil na panvici.
Ingrediencie
- 400 g kuracieho mäsa (prsných či stehenných rezňov)
- 2 vajcia
- 3/4 šálky piva
- 2 PL horčica
- 100 g tvrdého syra
- 1 PL kukuričného škrobu či solamylu
- 2 PL hladkej múky
- olej na vyprážanie
- soľ, korenie
Postup
- Z piva, vajec, múky, solamylu, horčice a najemno nastrúhaného syra vytvorte cestíčko.
- Kuracie mäso nakrájajte na kúsky, vložte do misky s cestíčkom a nechajte 2-3 hodiny odležať.
- Na panvici rozohrejte olej a kuracie kúsky v ňom z každej strany osmažte do zlatista.
- Pomocou papierového obrúska z raráškov odsajte prebytočný olej.
Servírujte so šťouchanými zemiakmi či zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.
Otestovali sme pre vás mikrovlnné rúry . Ako to dopadlo? Pozrite sa!