Rebrá z diviaka s čerstvými bylinkami

Rebrá z diviaka s čerstvými bylinkami

Všetci už ste určite niekedy ochutnali rebierka, ale čo ty z diviaka? Sú úplnou delikatesou! Pripravte si ich podľa nášho jednoduchého návodu a nebudete ľutovať.

Ingrediencie

  • 1 rebrá z diviaka
  • 1 lyžica mletého čierneho korenia
  • ¼ lyžičky mletého klinčeka
  • 3 drvené strúčiky cesnaku
  • kôra z jedného citróna
  • 3 lyžice čerstvého rozmarínu, jemne nasekaného
  • 3 lyžice čerstvého tymiánu, jemne nasekaného
  • morská soľ podľa chuti
  • avokádový olej

Postup

  1. Pripravte si veľkú nádobu.
  2. Naplňte ju vodou a pridajte 4 lyžice soli na každý liter vody.
  3. Miešajte, kým sa soľ nerozpustí.
  4. Pridajte mäso, prikryte a dajte cez noc do chladničky.
  5. Vytvorte si pastu z byliniek, cesnaku, citrónovej kôry, 1 lyžica soli a korenia.
  6. Pastu rovnomerne rozotrite na rebierka.
  7. Zakryte alobalom a nechajte hodinu odležať.
  8. Predhrejte rúru na 180 stupňov.
  9. Odstráňte alobal z rebier.
  10. Na stredne vysokom plameni zahrejte na panvici trochu avokádového oleja.
  11. Keď je horúci, vložte do panvice rebrá tak, aby boky rebier smerovali dole.
  12. Keď sa vytvorí pekná chrumkavá kôrka, otočte rebrá a vložte ich do rúry.
  13. Pečte, kým nedosiahne ich vnútorná teplota 70 stupňov (skontrolujte po 45 minútach).
  14. Vyberte z rúry, zakryte a nechajte rebrá odpočívať po dobu 5-10 minút, potom nakrájajte a podávajte.
Rebierka z rúry z diviaka servírovaná na tanieri s bylinkami a omáčkou.
www.westviamidwest.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.