Pripravte si s nami svoje vlastné domáce maslo z arašidov, ktoré je neuveriteľne hladké, krémové a hlavne lahodné!
Ingrediencie
- 3 šálky pražených solených alebo nesolených arašidov
- morská soľ podľa chuti (ak používate nesolené arašidy)
Postup
- Arašidy dajte do kuchynského robota a mixujte, kým vám nevznikne hladká zmes.
- Mixér každých cca 30 sekúnd až minútu zastavte a zoškrabnite steny.
- Zmes bude spočiatku hrubá.
- Potom zhustne a nakoniec sa stane krásne krémovou a hladkou.
- Celý proces by mal trvať asi 8 až 10 minút.
- Uchovávajte vo vzduchotesnej nádobe alebo pohári pri izbovej teplote alebo v chladničke až 1 mesiac.
Vyskúšajte aj naše ďalšie recepty na čokoládové brownies . Máme pre vás aj zdravé a netradičné varianty!