Pre vás, kto nesmiete lepok, máme tento recept. Tieto jablkové muffiny v kombinácii s burákovým maslom a voňavým korením vyzerajú veľmi dobre, čo? Navyše neobsahujú biely cukor. Ten je nahradený medom.
Ingrediencie:
- ½ hrnčeka jablčného pyré
- ½ hrnčeka arašidového masla
- 1 vajce
- ¼ lyžičky sódy bikarbóny
- 3 lyžice medu
- 1 lyžička vanilkového extraktu
- ¼ lyžičky soli
- 1 lyžička mletej škorice
- ½ lyžičky mletého zázvoru
- ⅛ lyžičky mletého klinčeka
- ¾ –1 hrnček na kúsky nakrájaného jablka
Postup:
- V mixéri si rozmixujte všetky ingrediencie okrem jabĺk.
- Potom k tejto rozmixovanej zmesi pridajte jablko.
- Pečte na 205 °C asi 10 minút.