Ázijská kuchyňa je známa svojimi pestrofarebnými pokrmami plnými exotických chutí.
Aj vy si môžete vyskúšať tradičné recepty na čínske rezance či už s mäsom alebo bez mäsa.
Poďme sa inšpirovať variantami ryžových alebo vaječných rezancov, ktoré sú na prípravu ľahké a vo finále veľmi chutné!
Naše recepty
Dávate prednosť pokrmom s ryžou? Vyskúšajte niektorý z receptov na tradičnú čínu!
Ako si pripraviť neodolateľnú omáčku na čínske rezance?
Omáčka, ktorá sa podáva v ázijských bistroch je na prípravu vcelku jednoduchou záležitosťou. Stačí vám na to niektoré produkty, ktoré nájdete v obchode v regáli s ázijskými ingredienciami.
Zmiešate 1/3 šálky sójovej omáčky, 1 lyžicu ustricovej omáčky, 1 lyžičku sezamového oleja, 1 lyžica mletej čílskej pasty, 3 strúčiky namletého cesnaku, 2 lyžice trstinového cukru a 1 lyžica čerstvo.
Dobré chutenie!