Reďkovkový šalát s čerstvou petržlenovou vňaťou

Reďkovkový šalát s čerstvou petržlenovou vňaťou

Tento rýchly a jednoduchý šalát je hlavne o reďkovkách v ich zdravej, jednoduchej podobe. Nečakajte teda žiadny masívny výbuch chutí, všetko je tu o nefalšovanej miernej a sladkej chuti reďkoviek, namočených v citrónovej zálievke.

Ingrediencie:

  • 1 zväzok reďkoviek, najemno nasekaných
  • 1/2 zväzku petržlenu
  • 1 lyžica čerstvo vylisovanej citrónovej šťavy
  • 1 lyžica extra panenského olivového oleja
  • morská soľ a čerstvo mleté korenie, podľa chuti

Postup

  1. Do malej šalátovej misy pridajte najemno nakrájané reďkovky a petržlenovú vňať.
  2. Pridajte citrónovú šťavu, soľ a korenie.
  3. Jemne premiešajte.
  4. Potom pridajte olivový olej a znova premiešajte.
  5. Ochuťte a dochuťte podľa potreby.
  6. Užite si to!
Šalát z reďkoviek s čerstvou petržlenovou vňaťou servírovaný v hlbokom tanieri.
www.ellerepublic.de

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.