Svieže a zdravé šaláty z reďkoviek v 7 luxusných variantoch. Inšpirujte sa!

Máte chuť na niečo ľahké a nevšedné?

Radi by ste svojich hostí pohostili niečím novým?

V tom prípade vyskúšajte naše recepty na reďkovkové šaláty 7x inak!

Nájdete u nás verzie s kozím syrom, ovčím tvarohom, pečeným cícerom alebo napríklad so šunkou a špargľou.

Tak ako tak si pochutnáte!

Ak máte prebytok reďkoviek alebo sa u nich blíži doba použiteľnosti, nezúfajte. Využite ich na niektorý z našich najlepších receptov na reďkovkovú nátierku . Lahodná a svieža pochúťka pre všetky príležitosti.

Zaujímavosti o reďkovkách, ktoré by ste mali vedieť

  1. Vyberajte si reďkovky bez viditeľných chýb , ideálne menšie, majú lepšiu štruktúru. Zelené časti by mali vyzerať sviežo .
  2. Reďkovky krájajte vždy tesne pred použitím .
  3. V perforovanom sáčku v chladničke vydrží asi 3 – 4 dni .
  4. Pred uskladnením vždy orežte listy , pretože čerpajú vlhkosť zo samotnej reďkovky.
  5. Pokiaľ je štipľavosť reďkovky príliš silná , možno ju zmierniť nasolením a premytím reďkovky, varením v pare 5 až 10 minút či jej pečením s inou zeleninou.

A ako reďkovkové šaláty chutili vám? Napíšte nám do komentárov!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.