Repová nátierka s majonézou

Repová nátierka s majonézou

Varená repa v kombinácii s cesnakom, majonézou a čerstvým kôprom je úplná lahôdka! Cesnak nátierky dodáva grády, ale sladká repa ho krásne vyvažuje.

Ingrediencie

  • 4 extra veľké repy
  • 4 strúčiky cesnaku, lisované
  • 1/4 šálky majonézy
  • 1 čajová lyžička morskej soli
  • 1 polievková lyžica čerstvého kôpru, nasekaného
  • čerstvá bageta
  • čerstvá pažítka na servírovanie

Postup

  1. Repu nakrájajte na polovice a vložte do veľkej nádoby naplnenej vodou.
  2. Varte na strednom / vysokom ohni, kým repa po prepichnutí vidličkou mäkká.
  3. Olúpte a nechajte úplne vychladnúť.
  4. Nastrúhajte repu do veľkej misy a pridajte zvyšné prísady.
  5. Pridajte soľ podľa chuti.
  6. Podávajte na plátkoch bagety.
  7. Ozdobte čerstvým kôprom a nasekanou pažítkou.
Dip z červenej repy servírovaný na plátkoch bagety, ozdobené kôprom.
www.tatyanaseverydayfood.com

Ak ste fanúšikmi tejto špecifickej zeleniny, rozhodne sa nezabudnite pozrieť na naše recepty na červenú repu 12x inak!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.