Červená repa snáď najlepšie chutí v kombinácii s čerstvým kozím syrom. A presne takú kombináciu nájdete v tomto recepte!
Čo budete potrebovať
- 4 varené červené repy
- 1 surová červená repa
- 150 g čerstvého kozieho syra
- 6 lyžíc olivového oleja
- 6 vlašských orechov
- soľ
- mleté čierne korenie
Postup
- Uvarenú repu nakrájajte veľmi jemne nožom alebo mandolínou na tenké plátky.
- Surovú repu nakrájajte pokiaľ možno mandolínou na veľmi tenké plátky.
- Repu naaranžujte na taniere striedavo varenú a surovú.
- Na carpaccio z repy naaranžujte malé guličky čerstvého kozieho syra.
- Jadrá vlašských orechov nasekajte nadrobno.
- Nasypte na carpaccio.
- Pridajte olivový olej, trochu soli a korenia.
- Servírujte!