Rezančeky z kuracieho mäsa s cesnakom a parmezánom

Rezančeky z kuracieho mäsa s cesnakom a parmezánom

Tieto krémové cesnakové kuracie kúsky z jedného hrnca sú rovnako jednoduché ako chutné! Žiadna smotana ani veľké množstvo masla, vďaka čomu je toto jedlo ľahké a ľahko stráviteľné. K tomuto receptu si môžete pripraviť aj marinované kuracie kúsky , skúste tie naše!

Čo budeme potrebovať

  • 4 lyžice masla
  • 4-5 strúčikov cesnaku
  • 800 ml kuracieho vývaru
  • 400 ml mlieka
  • 500 g linguini
  • soľ
  • čierny
  • 1 lyžička bazalky
  • 50 g parmezánu
  • 150 g brokolice
  • 2 kuracie prsia ugrilované a nakrájané na rezančeky

Postup

  • Vo veľkej panvici rozohrejte 2 polievkové lyžice masla.
  • Pridajte cesnak a varte asi minútu.
  • Pridajte kuracie vývar, mlieko, zvyšné 2 polievkové lyžice masla, cestoviny, soľ a korenie a bazalku.
  • Za občasného miešania privedieme do varu.
  • Akonáhle sa varí, znížte teplotu na mierny var za občasného miešania po dobu 16-20 minút, alebo kým nie sú rezance uvarené.
  • Pokiaľ chcete pridať brokolicu, pridajte ju asi po 10 minútach varenia.
  • Keď sú rezance hotové, vmiešajte parmezán, kuracie rezančeky av prípade potreby pridajte trochu mlieka, aby ste dosiahli požadovanú konzistenciu.
Hrniec plný krémovej omáčky z parmezánu as kuracím mäsom.
Zdroj: kidseatbyshanai.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.