Rezy s čokoládovým pudingom a kyslou smotanou

Rezy s čokoládovým pudingom a kyslou smotanou

Luxusné rezy, ktoré sú jemné, chutné a skvele vyvážené. Znie to skvele? Tak si ich poďte pripraviť. Je to hračka!

Čo budete potrebovať

  • 5 bielkov
  • 5 žĺtkov
  • 5 lyžíc bieleho cukru
  • 5 lyžíc tortovej múky
  • 12 g prášku do pečiva
  • 12 g vanilkového cukru
  • 150 ml oleja
  • 150 ml vody
  • 2 lyžice kakaového prášku

Na čokoládový puding:

  • 80 g čokoládového pudingu v prášku
  • 1 l mlieka
  • 3 lyžice bieleho cukru
  • 12 g vanilkového cukru

Na polevu:

  • 500 g kyslej smotany
  • 50 g šľahačky v prášku
  • strúhaná čokoláda

Postup

  • Rúru predhrejte na 180 °C.
  • Pripravte si plech s rozmermi 43 × 37,6 cm a vyložte ho papierom na pečenie.
  • Vyšľahajte žĺtky s cukrami do krémova.
  • Potom pomaly pridávajte olej, vodu, múku, prášok do pečiva a kakao.
  • V samostatnej miske ušľahajte bielky a opatrne ich vmiešajte do cesta. T
  • cesto nalejte na plech.
  • Pripravte si puding podľa návodu na obale.
  • Akonáhle puding vychladne, pridajte ho do cesta na rezy – jednu polievkovú lyžicu.
  • Pečte 15 minút alebo kým nevyjde špáradlo vložené do stredu rezov čisté.
  • Buchtu nechajte úplne vychladnúť.
  • V inej mise šľahajte kyslú smotanu a šľahačku v prášku.
  • Keď je krém tuhý, pridajte poriadnu vrstvu na rezy.
  • Posypte postrúhanou čokoládou a nechajte aspoň 4 hodiny vychladiť v chladničke.
Čokoládové rezy s pudingom a kyslou smotanou.
www.mykhailaeats.com

Ak doma nemáte kvalitný šľahač, možno sa vám budú hodiť naše recenzie na tie najlepšie elektrické šľahače . Kto vyhral v našom porovnaní?

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.