Rezy s medom a lesným ovocím

Rezy s medom a lesným ovocím

Kombinácia medu a lesného ovocia je úplne luxusná ao tom vás presvedčí aj tento recept na medové rezy s malinami a čučoriedkami. Potrite ho medovou polevou a podávajte ako ten najlahodnejší dezert ku káve. Možno oceníte naše recenzie najlepších švajčiarskych kávovarov Jura , ktoré vám pripravia dokonalú jedinečnú kávu.

Čo budete potrebovať

  • 1 šálka cukru
  • 1 šálka repkového oleja
  • 1 šálka medu
  • 3 veľké vajcia
  • 1/2 šálky pomarančovej šťavy
  • 1 lyžička vanilkového extraktu
  • 3 a 1/2 šálok hladkej múky
  • 1 lyžička prášku do pečiva
  • 1 lyžička jedlej sódy
  • 1/2 lyžičky soli
  • 1 šálka čerstvých alebo mrazených malín
  • 1 šálka čerstvých alebo mrazených čučoriedok

Na polevu:

  • 1 šálka práškového cukru
  • 2 lyžice medu
  • 2 lyžice mlieka

Postup

  • Predhrejte rúru na 175°C.
  • Vymažte tukom 33 x 23 cm plech na pečenie.
  • Vo veľkej mise prešľahajte cukor, olej, med, vajcia, pomarančovú šťavu a vanilku.
  • V inej mise prešľahajte múku, prášok do pečiva, jedlú sódu a soľ a postupne zašľahajte do medovej zmesi.
  • Preneste na pripravený plech.
  • Pečte 15 minút.
  • Vrch buchty posypte malinami a čučoriedkami.
  • Pečte, kým špáradlo vložené do stredu nevyjde čisté, ďalších cca 30–35 minút.
  • Nechajte úplne vychladnúť na plechu na mriežke.
  • Zmiešajte ingrediencie na polevu a polevú buchtu potrite.
  • V prípade potreby podávajte s ďalším lesným ovocím.
  • Nechajte si chutiť!
Rez z medu s malinami a čučoriedkami na tanieri.
www.tasteofhome.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.