Tento luxusný pokrm si zamilujete a môžete si ho pripraviť kedykoľvek počas roka! Tento kuba je ozvláštnený bielym vínom, chilli papričkami, klobásou a nivou, čo z neho robí úplne jedinečné jedlo.
INGREDIENCIA
- 250 g jačmenných krúp
- 0,05 l oleja
- 150 g cibule
- 30 g cesnaku
- 5 g chilli papričiek
- 0,5 l kuracieho vývaru
- 0,1 l bieleho vína
- 10 g sušených húb
- 10 g, čerstvé majoránky
- 200 g klobásy
- 160 g nivy
- 40 g masla
- soľ a mleté čierne korenie podľa chuti
POSTUP
- Krúpy predvarte vo vriacej osolenej vode asi 20–25 minút.
- Sušené huby namočte do vlažnej vody.
- Na oleji orestujte cibuľku, cesnak a čerstvé chilli.
- Pridajte nakrájané namočené sušené huby a podlejte vínom.
- Keď sa víno odparí, pridajte vodu zo sušených húb a podlievajte vývarom.
- Pridajte predvarené krúpy, ktoré sa v tekutine dovaria a absorbujú čo najviac hubovej chuti.
- Na záver zjemnite studeným maslom a dochuťte čerstvou majoránom.
- Na kubu nakrájajte pri servírovaní ugrilovanú klobásku a nadrobte nivu.
- Užite si to!
Možno sa vám budú hodiť naše recenzie panvíc na indukciu . Aké sú ich prednosti a ako by mali na indukčnom sporáku fungovať?