Letný čas je ako zrodený na grilovanie.
Ak je grilovanie aj vaša záľuba a chceli by ste si užiť aj niečo zdravšie, potom iste oceníte naše recepty na grilované ryby.
Máme pre vás skvelé tipy, ako si pripraviť steaky z tuniaka, lososa aj makrelu.
Vyskúšajte ich všetky!
Naše recepty
Máte už doma štvorcovú panvicu? Je vhodná na vyprážanie alebo grilovanie väčších porcií mäsa. Pozrite sa na naše recenzie hranatých panvíc a zistite ich výhody aj nevýhody!
Pár tipov na záver ohľadom grilovania rýb
- Hotovú rybu poukladáme plátkami masla a chuťový zážitok posunieme ešte o úroveň vyššie.
- Ryby nie je potrebné dlho marinovať. Skvele chutia aj ryby dochutené iba korením a soľou .
- Ku grilovaným rybám sú vhodné prílohové zemiaky a nejaký vhodný dip.
- Medzi najvhodnejšie ryby na gril patria tie s vyšším obsahom tuku . Ide napríklad o makrelu, tuniaka či pstruha, ale vhodných je mnoho ďalších rýb.
- Mäso vyberáme pokiaľ možno čerstvé . Kvalitné ryby možno však zaobstarať aj hlboko zamrazené. V takom prípade kontrolujeme obsah vody v balení.
A ako sa vám naše dnešné recept páčili? Napíšte nám do komentárov!