Rybí šalát so zeleninou a hrozno

Rybí šalát so zeleninou a hrozno

Tento šalát z tresky, ktorý sa perfektne hodí na letné dni, je plný odvážnej a osviežujúcej chuti. Je preliaty ľahkou balzamikovou zálievkou a okrem tresky obsahuje aj čerstvú cuketu, nakrájaný hlávkový kel, sladké hrozno a veľa korenia. Má nízky obsah kalórií, vysoký obsah vlákniny a preto skvele poslúži ako ľahký obed.

INGREDIENCIA

  • 2 filety z tresky
  • 1 cuketa
  • 1/4 hlávkového kelu
  • 1 strúčik cesnaku
  • koriander (podľa chuti)
  • soľ
  • balzamikový ocot
  • olivový olej
  • sezamové semienka
  • korenie
  • oregano
  • 1/2 zväzku hrozna

POSTUP

  • Filety opečte so štipkou soli.
  • Odstráňte kosti a kožu.
  • Dajte bokom.
  • Kel a cuketu nakrájajte na tenké plátky a podľa chuti pridajte k treske spolu s cesnakom a koriandrom.
  • Pripravte si zálievku z balzamika, olivového oleja, sezamových semienok, korenia a oregana.
  • Tresku a zeleninu dochuťte zálievkou a podľa potreby dosoľte.
  • Pred podávaním pridajte nakrájané hrozno.
  • Dobrú chuť!
Šalát z ryby, zeleniny a ovocia servírovaný na tanieri s vedľa položeným príborom.
www.yummly.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.