Rybia nátierka z údenej makrely

Rybia nátierka z údenej makrely

Makrela je morská dravá ryba.

Jej mäso obsahuje mnoho omega-3 mastných kyselín, ktorých máme v strave zúfalo málo.

Pripravte si makrelovú nátierku a urobíte aj niečo prospešné pre svoje zdravie.

Čo budeme potrebovať

  • 200 g mäsa z údenej makrely
  • 1 balenie lučiny
  • 1 jarná cibuľka, nasekaná
  • 1 lyžica sekaného kôpru
  • soľ, korenie, citrónová šťava

Postup

  1. Oberieme mäso z makrely.
  2. Makrelu premiešame s lučinou.
  3. Podľa chuti osolíme a okoreníme.
  4. Pridáme sekanú cibuľku, kôpor a citrónovou šťavou.
  5. Premiešame.
Miska plná lahodnej krémovej nátierky z rýb.
Zdroj: foodtalkdaily.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.