Rybia polievka z tresky

Rybia polievka z tresky

Rybiu polievku si môžete dopriať aj v prípade, že nemáte radi kapry. Vyskúšajte napríklad nasledujúci variant z tresky a koreňovej zeleniny s krutónmi!

INGREDIENCIA

  • 400 – 500 g filé z tresky
  • mrkva, petržlen, kúsok zeleru
  • cibuľa
  • petržlenová vňať
  • 1 strúčik cesnaku
  • maslo
  • soľ, korenie, môže byť muškátový oriešok
  • krutónky

POSTUP

  • Očistíme zeleninu a nakrájame ju na drobno.
  • Najskôr ju zľahka opražíme na masle, ako sme zvyknutí pri klasickej zeleninovej polievke.
  • Potom pridáme filé (uistíme sa, že v ňom nie sú kosti), zalejeme vodou a okoreníme podľa chuti.
  • Cesnak vymiešame a dodáme do polievky.
  • Polievku privedieme do varu a varíme, kým nie sú mäso aj zelenina mäkké.
  • Pri servírovaní dozdobíme petržlenovou vňaťou a krutónmi.
Polievka z ryby a zeleniny servírovaná v hlbokom tanieri s lyžicou.
www.myhoneysplace.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.