Tiež ste milovníkom tohto bobuľovitého ovocia?
Potom ste tu správne!
Prinášame vám totiž 5 lahodných receptov na ríbezľové buchty, ktorým neodoláte.
Nájdete tu buchty z bielych, čiernych i červených ríbezlí, takže si môžete vybrať podľa vašich preferencií.
Dobrú chuť!
Naše recepty
Aké sú odrody ríbezlí?
Odrody ríbezlí nájdeme v odtieňoch červenej, čiernej a bielej.
- Červené ríbezle má vysoký obsah pektínu, takže je ideálny do džemov a želé.
- Čierne ríbezle majú päťkrát viac vitamínu C ako pomaranč a robia sa z neho úžasné likéry.
- Biele ríbezle sú typicky sladšie a menej kyslé ako červené ríbezle a najlepšie sa konzumujú čerstvé.
A aká ríbezľová buchta chutila najviac vám? Napíšte nám do komentárov!