Rýchle langoše bez kysnutia

Rýchle langoše bez kysnutia

Dostali ste chuť na domáce langoše, ale nemôžete sa dočkať, až cesto vykysne? Čakať už nemusíte!

INGREDIENCIA

  • 300 g bieleho jogurtu
  • 420 g hladkej múky
  • 1 lyžička jedlej sódy
  • 1 lyžička soli

Na podávanie:

  • cesnak
  • soľ
  • kečup
  • syr

POSTUP

  • Do misy si dáme jogurt, pridáme soľ a múku zmiešanú so sódou.
  • Cesto vymiešame a rozdelíme si ho do siedmich rovnakých dielikov, z ktorých vytvarujeme gule.
  • Tie potom vyvaľkáme na hrubšiu placku a vyprážame na rozpálenom oleji.
  • Medzitým si nachystáme cesnakový preliv.
  • Do trochu studenej vody si prelisujeme cesnak, osolíme a necháme odležať.
  • Touto zmesou potom langoša potierame, krásne sa to vsiakne a sú ešte jemnejšie.
  • Na to potom natrieme kečup a sypeme nastrúhaný syr.
Domáce langoše bez kysnutia.
happyfoodstube.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.