Vyskúšané recepty na ryžové rezance v kombinácii s kuracím. Lahôdka, na ktorú len tak nezabudnete!

Čo si pre tentoraz nepripraviť cestoviny, ale skúsiť zase niečo nové?

Máme pre vás luxusné recepty na ryžové rezance s kuracím mäsom 5x inak!

Sú zdravé, chutné, rýchle a jednoduché na prípravu.

Navyše našim variantom jednoducho nejde odolať!

Presvedčte sa sami.

Zaujímavosti o ryžových rezancoch

  • Ryžové rezance sú v Ázii považované za najkonzumovanejšiu formu produktov z ryže vedľa klasickej varenej ryže.
  • V kuchyniach juhovýchodnej a východnej Ázie nájdete mrazené, čerstvé alebo sušené rezance rôznych štruktúr, hrúbok a tvarov .
  • Pretože č erstvé rezance rýchlo podliehajú skaze , ich trvanlivosť môže byť len niekoľko dní.
  • Ryžový proteín neobsahuje lepok , a preto postráda funkčnosť kontinuálneho viskoelastického cesta.
  • Hlavnými zložkami ryžových rezancov sú voda a ryžová múka . Niekedy sa do nich pridáva aj kukuričný škrob či tapioka kvôli zvýšeniu priehľadnosti či zlepšeniu textúry.
  • Ryžové rezance sa varia veľmi rýchlo a pri prevarení sa stanú kašovitými.
  • Majú veľa zdravotných benefitov . Ich konzumácia napríklad pomáha predchádzať tráviacim problémom, ako je nadúvanie a zápcha, sú bezlepkové, majú nulový obsah tuku, obsahujú železo, ktoré je priaznivé pre krvný obeh a ďalšie prospešné minerály, ako je vápnik. Ten pomáha zlepšovať zdravie kostí a znižuje riziko osteoporózy. Ryžové rezance majú navyše nízky glykemický index, ktorý pomáha kontrolovať hladinu cukru v krvi a predchádzať cukrovke. Tiež obsahujú sacharidy, ktoré eliminujú toxíny, odpad a ďalšie nežiaduce látky.

A ako sa vám naše dnešné recepty na ryžové rezance s kuracím mäsom páčili? Napíšte nám do komentárov!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.