Šalát Ambrosia je sviatočný nepečený dezert so šľahačkou, marshmallow, kokosom, koktailovými čerešničkami, mandarínkami, ananásom a hrozno. Táto pochúťka nesmie chýbať na vašom menu!
INGREDIENCIA
- 1 šálka smotany na šľahanie, veľmi studené
- 2 lyžice práškového cukru
- 1/4 šálky kyslej smotany
- 6 šálok dúhových mini marshmallows
- 2 šálky sladeného strúhaného kokosu
- 1 šálka konzervovaných mandarínok, odkvapkaných
- 1 šálka koktailových čerešní, opláchnutých a osušených
- 1 šálka konzervovaného ananásu, scedeného
- 1 šálka guličiek bieleho hroznového vína, nakrájaných na polovice
POSTUP
- Smotanu na šľahanie a práškový cukor ušľaháme do šľahačky a potom vmiešame kyslú smotanu.
- Pridajte marshmallows, kokos, mandarínky, čerešne, hrozno a ananás.
- Pred podávaním dáme aspoň na 30 minút do chladničky.