Výdatný francúzsky šalát s tuniakom, zelenými fazuľkami a zemiakmi má nespočetné množstvo obmien.
My vám predstavíme tie najlepšie recepty na šalát Niçoise, ktoré si zamilujete.
Či už si vyberiete tradičný variant s konzervovaným tuniakom alebo zvolíte údeného lososa či steaky z tuniaka, zakaždým vám na tanieri vznikne jedinečný a delikátny pokrm.
Prajeme vám dobrú chuť!
Naše recepty
Ako si pripraviť šalát Niçoise vopred
Zostavte celý šalát tesne pred podávaním, ale nasledujúce ingrediencie si môžete pripraviť deň dopredu.
• Zálievku pripravte deň vopred a dajte do chladu.
• Cibuľu marinujte deň vopred a dajte do chladu.
• Vajcia uvarte natvrdo deň vopred a dajte do chladu. Olúpte a nakrájajte tesne pred podávaním.
• Zemiaky uvarte deň vopred. Pevne zakryte a dajte do chladu.
• Zelené fazuľky uvarte deň vopred. Pevne zakryte a dajte do chladu.
• Šalát a paradajky nakrájajte. Dajte do chladu.
A ktorý z receptov chutil najviac vám? Napíšte nám do komentárov!