Luxusný šalát z kalerábu, jabĺk a mrkvy s praženými arašidmi a čiernou horčicou má úplne jedinečnú chuť, ktorú si obľúbite. Zároveň je taký jednoduchý a zdravý!
Ingrediencie
- 1 stredný kaleráb
- 2 mrkvy
- 1 jablko
- šťava z 1 citróna
- 100 g pražených arašidov, nasekaných
- 3 lyžice olivového oleja
- 3 lyžice čiernej horčice
- 2 lyžičky rasce
Postup
- Olúpte a najemno postrúhajte kaleráb, mrkvy a jablko.
- Preložte do širokej, plytkej servírovacej misy.
- Pridajte citrónovú šťavu a opražené arašidy.
- V menšom hrnci rozohrejte olej a pridajte horčicu a rascu.
- Opražte, stiahnite z ohňa a nalejte k ostatným surovinám.
- Šalát dokorene a dôkladne premiešajte.
- Podávajte pri izbovej teplote.