Šalát s krevetami a avokádom

Šalát s krevetami a avokádom

Luxusný letný šalát z kreviet, avokáda, uhorky, kôpru, pažítky a citrónovej šťavy je rýchly, jednoduchý a zdravý! Užite si ho aj vy.

Ingrediencie

  • 230 g kreviet (bez chvosta)
  • 1 zrelé avokádo
  • 1/2 lyžičky soli
  • štipka sušeného cesnaku (voliteľné)
  • šťava z jedného citróna
  • polovica malé uhorky, nakrájané na kocky
  • štipka čerstvého kôpru
  • štipka pažítky

Postup

  1. Priveďte hrniec s vodou do varu.
  2. Pridajte krevety.
  3. Varte 3-5 minút do ružova.
  4. Sceďte a vložte do misky s ľadovou vodou, aby vychladli.
  5. Po vychladnutí osušte a nakrájajte na kúsky veľkosti sústa.
  6. Avokádo roztlačte.
  7. Ak chcete, dochuťte soľou, citrónovou šťavou a sušeným cesnakom.
  8. Premiešajte spolu krevety, avokádovú zmes, nakrájanú uhorku a bylinky.
  9. Podľa chuti okoreňte.
  10. Dobrú chuť!
Šalát z kreviet, avokáda, uhorky, kôpru, pažítky a citrónovej šťavy servírované v hlbokom tanieri s vidličkou.
www.pinchofyum.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.