Šalát s pečeným kuracím prsiam, zeleninou a pikantným dresingom

Šalát s pečeným kuracím prsiam, zeleninou a pikantným dresingom

Luxusný kurací šalát s hlávkovým šalátom, uhorkou, cherry paradajkami, červenou cibuľou, vareným vajcom a vynikajúcim pikantným majonézovým dresingom, ktorý pokrm posúva na úplne novú úroveň. To jednoducho musíte vyskúšať!

Čo budete potrebovať

Na šalát:

  • 4 šálky hlávkového šalátu, nakrájaného
  • 1 šálka uhorky, nakrájané na plátky
  • 1/2 šálky cherry paradajok, nakrájaných na plátky
  • ½ šálky červenej cibule, nakrájané na plátky
  • 1 stredné pečené kuracie prsník
  • 1 varené vajcia

Na dresing:

  • 1/2 šálky majonézy
  • 2 lyžice štipľavej omáčky Sriracha alebo akékoľvek iné štipľavé omáčky podľa vašej voľby
  • 1 lyžička čerstvo vylisovanej citrónovej šťavy
  • soľ a čierne korenie podľa chuti

Postup

  • Do veľkej šalátovej misy pridajte najskôr hlávkový šalát a potom naň naservírujte uhorku, cherry paradajky, červenú cibuľu, pečené kuracie mäso nakrájané na plátky a rozpolené varené vajcia.
  • V malej miske zmiešajte majonézu, Srirachu, citrónovú šťavu a soľ a korenie.
  • Potom ochutnajte, prípadne dochuťte a nalejte na šalát.
  • Dobrú chuť!
Kurací šalát s hlávkovým šalátom, uhorkou, cherry paradajkami, červenou cibuľou, vareným vajcom a vynikajúcim pikantným majonézovým dresingom na tanieri.
www.primaverakitchen.com

Vyskúšajte aj naše ďalšie perfektné recepty na šaláty z cestovín as kuracím mäsom . Krehké mäso v krémovej zálievke vás úplne dostane!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.