Šalát z cestovín, hermelínu a so špargľou

Šalát z cestovín, hermelínu a so špargľou

Teplý cestovinový šalát s hermelínom a špargľou je naplnený sladkou chuťou čerstvej bazalky, a krémovosťou mäkkého syra.

Čo budeme potrebovať

  • 250 g cestovín
  • 500 g špargle (nakrájaný)
  • 3 lyžice olivového oleja
  • koliesko hermelínu (nakrájaný na klinky)
  • 2 nakrájané paradajky
  • 60 g nakrájanej sladkej cibule
  • 30 g čerstvej bazalky (nakrájané)
  • soľ
  • korenie
  • strúhaný parmezán podľa chuti

Postup

  • Zmiešajte olej a hermelín, jemne vmiešajte paradajky, cibuľu a bazalku.
  • Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu na obale.
  • poslednej minúte pridajte špargľu.
  • Cestoviny sceďte, ale nepreplachujte.
  • Pridajte do olejovej zmesi a jemne premiešajte. Dochuťte soľou a korením.
  • Posypeme parmezánom a podávame.

Špargľa je skvelou surovinou snáď do každého jedla! Pripravte si jeden z týchto rozmanitých receptov so špargľou .

Lahodné uvarené cestoviny v tanieriku s ďalšou zeleninou a hrestom.
Zdroj: thelastfoodblog.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.