Sekaná s vajíčkom ako od babičky

Sekaná s vajíčkom ako od babičky

INGREDIENCIA

  • 500 g mletého mäsa
  • 1 cibuľa
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1 vajce
  • 5 žemlí
  • mlieko
  • 2 lyžice masla
  • 2 vajcia a 3 kyslé uhorky na náplň

POSTUP

  1. Nakrájame rožky na kocky a zalejeme mliekom.
  2. Rožky v mlieku pridáme do misy s mäsom, cibuľou a cesnakom.
  3. Zmes riadne spracujeme, pridáme vajcia.
  4. Pokiaľ cesto je riedke, pridáme strúhanku. Pokiaľ cesto nedrží, tak mlieko.
  5. Zo zmesi uhnite bochník a rozprestrieme na papier na pečenie asi do výšky 2,5 cm.
  6. Na mäsovú zmes naukladáme náplň a zdvihnutím strán papiera ju uzavrieme mäsovou zmesou ako do tunela.
  7. Sekanú pečieme v predhriatej rúre pri 210 ºC zakrytú 15 minút, potom ju odkryjeme a podlejeme.
  8. Pečieme ďalších 30 minút.
  9. Servírujeme so zemiakmi a čerstvou zeleninou.
Jednoduchý recept na efektný recept s plnenou sekanou pečením

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.