Tento recept na roastbeef v sendviči je nabitý na tenké plátky nakrájaným hovädzím mäsom, zeleninou a smotanovou chrenovou omáčkou. Ak chcete niečo lahodné, potom je presne pre vás.
Čo budeme potrebovať
- 4 kaiserky (rozkrojené na pol)
- 100 g rukoly
- 4 plátky vyzretého syra čedar
- 60 ml smotanovej chrenovej omáčky
- 500 g hovädzieho mäsa (nakrájaný na tenké plátky)
- hŕstka microgreens
- 4 reďkovky (na tenké plátky nakrájané)
- ½ červenej cibule (na tenké plátky nakrájané)
- 1 paradajka (na tenké plátky nakrájané)
- 4 listy hlávkového slaátu
Postup
- Začnite pridaním hlávkového šalátu na spodnú časť kaiserky.
- Potom položte na syr a potom omáčku.
- Hlávkový šalát a syr pomôžu ochrániť spodný diel žemle pred rozmočením.
- Naskladajte na plátky nakrájané hovädzie mäso.
- Pridajte voliteľnú mikrozeleninu. Môžete použiť akýkoľvek druh microgreens.
- Položte nakrájané reďkovky a cibuľu.
- Nakoniec pridáme nakrájané paradajky, a potom vrchný diel žemle.