Sendvič s kozím syrom a červenou repou

Sendvič s kozím syrom a červenou repou

Surová červená repa sa skvele hodí k rozpečenému koziemu syru. Pripravte si originálnu desiatu do školy, do práce alebo na cesty.

Ingrediencie

  • 4 žemle, bagely alebo malé bagetky
  • 1 balenie kozieho syra
  • 1 červená repa
  • 2 lyžice masla
  • 1 lyžica balzamikového octu
  • špenát alebo rukola

Postup

  • Žemle pozdĺžne rozrežte
  • Na spodnú časť vyskladajte pár koliesok kozieho syra a dajte na desať minút zapiecť do rúry vyhriatej na 180 °
  • Hornú polovicu namažte maslom
  • Surovú červenú repu olúpte a na strúhadle, alebo škrabkou na zemiaky ju nakrájajte na veľmi tenké plátky
  • Spodnú časť žemlí vyberte z rúry a nechajte zľahka vychladnúť.
  • Na kozí syr potom dajte 5 plátkov červenej repy, pokvapkajte balzamikovým octom, pridajte hrsť rukoly alebo špenátu a zakryte hornou polovicou žemle
Dve žemle plnené kozím syrom, rukolou a plátkami červenej repy
Zdroj: dishingupthedirt.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.