Škoricová príchuť vždy zahreje!
INGREDIENCIA:
- tretina vytvoreného univerzálneho cesta
- štipka škorice
- čokoláda na varenie
POSTUP:
- Do už vytvoreného cesta primiešame štipku škorice.
- Cesto rozvaľkáme na tenký plát a vykrajujeme srdiečka.
- Tie pokladáme na papierom na pečenie vyložený plech a pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 170 °C.
- Sledujeme a akonáhle nám začnú zlátnuť (cca po 5 – 10 minútach), vyťahujeme a necháme vychladnúť.
- Ak sme veľkí maškrtníci, môžeme vo vodnom kúpeli rozohriať čokoládu na varenie a srdiečka do nej namáčať.
- Na drobné dozdobenie potom môžeme použiť polevu z bielkov.
Možno sa vám budú hodiť naše recenzie vstavaných rúr . Inšpirujte sa naším testom!