Škoricový slimáky

Škoricový slimáky

Ideálna pochúťka na prepršené jesenné popoludnie, alebo návrat zo zimnej prechádzky. A ako ju najľahšie pripraviť? Áno, z lístkového cesta.

INGREDIENCIA

  • 400 g lístkového cesta
  • 1 vajce
  • 2 lyžice masla
  • 4 lyžice cukru krupice
  • 1/2 lyžice škorice

POSTUP

  • Z cesta vyvaľkajte tenkú placku
  • Potrite ju zmäknutým maslom
  • Posypte rovnomerne cukrom a škoricou
  • Cesto zrolujte do valčeka az neho ukrajujte 1-2 cm široké plátky
  • Tie vyskladajte na plocho do plechu vystlaného papierom na pečenie
  • Pomažte rozšľahaným vajcom a pečte 15 minút v rúre vyhriatej na 180 °
Škoricový slimáky v miske
Zdroj: lordsbyronkitchen.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.