Tieto koláčiky s bielou čokoládou a malinami prekypujú sladkou chuťou bielej čokolády a kyslých malín v každom súste. Sú perfektným spôsobom, ako deti naučiť raňajkovať a naučiť ich mať rady zdravé potraviny.
Čo budeme potrebovať
- 200 g kokosovej múky
- 30 g stévie v prášku
- 1 lyžička prášku do pečiva
- 3/4 lyžičky soli
- 8 lyžíc ghí (studeného, nakrájaného na kocky)
- 1 vajce
- 120 ml kokosového mlieka
- 60 g bielych čokoládových lupienkov
- 60 g čerstvých malín
Postup
- Predhrejte rúru na 200 stupňov.
- Zmiešajte múku, cukor, prášok do pečiva, maslo a soľ a premiešajte, aby sa spojili, kým zmes nebude pripomínať hrubú strúhanku.
- V malej miske rozšľahajte vajcia a smotanu.
- Vajcia a smotanu vmiešajte do maslovej zmesi, podľa potreby pridajte smotanu, aby cesto držalo pohromade.
- Pridajte kúsky bielej čokolády a maliny a premiešajte.
- Najjednoduchšie je použiť ruky.
- Maliny sa rozpadnú – to je v poriadku!
- Z cesta vytvarujte dve placky a nakrájajte ich na 6 trojuholníkov.
- Umiestnite na plech vyložený papierom na pečenie.
- Pečte 10-12 minút, kým na povrchu len ľahko nezhnednú.