Smotanová nátierka s vlašskými orechmi

Smotanová nátierka s vlašskými orechmi

Luxusná a zdravá nátierka z vlašských orechov, medu a smotanového syra poteší všetkých stravníkov! Natrite si vrstvu na krajec vášho obľúbeného chleba a užite si to.

INGREDIENCIA

  • 10 polovičiek vlašských orechov
  • 230 g syra Philadelphia, zmäkčeného
  • ¼ šálky medu z pomarančových kvetov

POSTUP

  • Predhrejte rúru na 175 stupňov Celzia.
  • Na plech položte vlašské orechy.
  • Pečte, kým nebudú opečené a voňavé, asi 10 minút.
  • Vlašské orechy preložte na tanier vychladnúť.
  • Keď vlašské orechy vychladnú, preložte ich do uzatvárateľného plastového vrecka a rozdrvte valčekom.
  • Zmiešajte syr, med a vlašské orechy v kuchynskom robote a pulzujte, kým nebude zmes krémová.
  • Dobrú chuť!
Nátierka z orechov v mištičke ozdobená čerstvým vlašským orechom. Vedľa sú položený plátky chleba a ďalšie čerstvé orechy.
www.allrecipes.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.