Špagety s paradajkovou omáčkou a mletým mäsom

Špagety s paradajkovou omáčkou a mletým mäsom

Ďalší možný spôsob ako si tento klasický taliansky recept pripraviť. Je trochu viac kalorický, ale o nič menej lahodný!

Čo budeme potrebovať

  1. 500 g mletého hovädzieho mäsa
  2. 500 g špaget
  3. Vajcia
  4. 50 ml hovädzieho vývaru
  5. 4 strúčiky cesnaku
  6. Lyžička korenia
  7. Lyžička chilli
  8. 450 g paradajok v konzerve
  9. 100 g parmezánu (strúhaný)

Postup

  1. Rúru si predhrejeme na 180 stupňov
  2. V hrnci si privedieme do varu vodu a osolíme
  3. Do hrnca vložíme špagety
  4. Tie varíme podľa návodu na obale, aby boli dobré na skus
  5. Potom ich scedíme a dáme na chvíľu bokom
  6. Na panvici si na strednú teplotu rozohrejeme olej
  7. Pridáme nakrájanú cibuľu a tú vyprážame, kým nezmäkne
  8. Pridáme paradajky, vývar, korenie, chilli a soľ
  9. Všetko spolu miešame asi minútu potom znížime teplotu na najnižší stupeň a necháme omáčku ohrievať
  10. Na vedľajšej panvici si osmažíme hovädzie mäso
  11. Keď je mäso hotové pridáme ho do omáčky a premiešame
  12. Vložíme špagety a znova premiešame
  13. Cestoviny s hovädzím mäsom posypeme strúhaným parmezánom a podávame
Luxusný recept na paradajkovú omáčku s mletým mäsom.
Zdroj: biancazapatka.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.