Ďalší možný spôsob ako si tento klasický taliansky recept pripraviť. Je trochu viac kalorický, ale o nič menej lahodný!
Čo budeme potrebovať
- 500 g mletého hovädzieho mäsa
- 500 g špaget
- Vajcia
- 50 ml hovädzieho vývaru
- 4 strúčiky cesnaku
- Lyžička korenia
- Lyžička chilli
- 450 g paradajok v konzerve
- 100 g parmezánu (strúhaný)
Postup
- Rúru si predhrejeme na 180 stupňov
- V hrnci si privedieme do varu vodu a osolíme
- Do hrnca vložíme špagety
- Tie varíme podľa návodu na obale, aby boli dobré na skus
- Potom ich scedíme a dáme na chvíľu bokom
- Na panvici si na strednú teplotu rozohrejeme olej
- Pridáme nakrájanú cibuľu a tú vyprážame, kým nezmäkne
- Pridáme paradajky, vývar, korenie, chilli a soľ
- Všetko spolu miešame asi minútu potom znížime teplotu na najnižší stupeň a necháme omáčku ohrievať
- Na vedľajšej panvici si osmažíme hovädzie mäso
- Keď je mäso hotové pridáme ho do omáčky a premiešame
- Vložíme špagety a znova premiešame
- Cestoviny s hovädzím mäsom posypeme strúhaným parmezánom a podávame