Špargľa s holandskou omáčkou

Špargľa s holandskou omáčkou

INGREDIENCIA

  • asi 20 výhonkov špargle – biely alebo zelený
  • 3 žĺtky
  • 50 ml vývaru
  • 50 ml bieleho vína
  • biele korenie
  • soľ
  • 100 g masla

POSTUP

  1. Prepustíme maslo.
  2. Špargľu očistíme a zlúpneme a odrežeme drevnaté končeky.
  3. Žĺtky rozmiešame vo vodnom kúpeli s bielym vínom a vývarom.
  4. Ochutíme soľou a korením.
  5. Všetko šľaháme až do zhustnutia.
  6. Potom zašľaháme prepustené maslo.
  7. Uvaríme špargľu a na tanieriku ju polievame omáčkou.
  8. Podávame s bielym toastom.
Hotový recept na špargľu s holandskou omáčkou
zdroj: italianfoodforever.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.