Špargľová omáčka

Špargľová omáčka

K cestovinám sa výborne špargľová omáčka, ktorú rozriedime mliekom.

INGREDIENCIA

  • 500 g špargle
  • 1 cibuľa
  • soľ
  • mlieko
  • polohrubá múka
  • mleté korenie
  • olej

POSTUP

  1. Špargľu uvaríme v osolenej vode a nakrájame na malé kúsky.
  2. V hrnci na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a pridáme kúsky špargle.
  3. Osolíme a okoreníme.
  4. Zalejeme mliekom, zahustíme múkou a povaríme.
  5. Podávame s cestovinami.
Hotový recept na špargľovú omáčku
zdroj: recipeland.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.