Tvargle, ako sa sýrečkám tiež hovorí, vzbudzujú rozporuplné pocity.
Niekto ich miluje a niekto neznáša.
Pripravili sme si pre vás 7 lahodných receptov s olomouckými tvarôžkami, vďaka ktorým si ich nakoniec možno aj obľúbite.
Dobrú chuť!
Naše recepty
Inšpirujte sa aj našimi ďalšími receptami na nátierky zo syrečkov . Ktorú ochutnáte ako prvú!
Olomoucké syrečky sa veľmi často používajú pri príprave teplých jedál a to buď zo samotných syrečiek alebo sa nimi dopĺňajú či plnia mäsa rôznych druhov , najčastejšie však mäso bravčové.
Je možné ich využiť aj pri príprave rôznych zeleninových a zemiakových jedál . Olomoucké syrečky majú na rozdiel od ostatných syrov len veľmi malý obsah tuku , preto sú vhodné pre redukčné diéty.
A ako sa vám naše dnešné recepty páčili? Napíšte nám do komentárov!