Syrečky v tých najlepších receptoch na jednom mieste. Dajte šancu tomuto aromatickému syru

Tvargle, ako sa sýrečkám tiež hovorí, vzbudzujú rozporuplné pocity.

Niekto ich miluje a niekto neznáša.

Pripravili sme si pre vás 7 lahodných receptov s olomouckými tvarôžkami, vďaka ktorým si ich nakoniec možno aj obľúbite.

Dobrú chuť!

Inšpirujte sa aj našimi ďalšími receptami na nátierky zo syrečkov . Ktorú ochutnáte ako prvú!

Olomoucké syrečky sa veľmi často používajú pri príprave teplých jedál a to buď zo samotných syrečiek alebo sa nimi dopĺňajú či plnia mäsa rôznych druhov , najčastejšie však mäso bravčové.

Je možné ich využiť aj pri príprave rôznych zeleninových a zemiakových jedál . Olomoucké syrečky majú na rozdiel od ostatných syrov len veľmi malý obsah tuku , preto sú vhodné pre redukčné diéty.

A ako sa vám naše dnešné recepty páčili? Napíšte nám do komentárov!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.