Šťavnaté medailónky z kuracích pŕs

Šťavnaté medailónky z kuracích pŕs

Tieto kuracie medailónky sú neuveriteľne jednoduché a chutné. Iba ich cez noc naložíte do zmesi korenia, vajec, smotany a škrobu a druhý deň ich opečiete na panvici do úplnej dokonalosti.

Čo budete potrebovať

  • 1 kg kuracích pŕs
  • 1 cibuľa
  • 2 vajcia
  • 180 ml smotany na varenie
  • 3 lyžice škrobu
  • 2 lyžice horčice
  • 1 lyžica paradajkového pretlaku
  • 1 lyžička mletej červenej papriky
  • 1 lyžička mletého korenia
  • 2 lyžičky oregana
  • 2 lyžičky soli

Postup

  • Kuracie prsia nakrájajte na malé tenké kúsky a cibuľu nakrájajte na dlhšie tenké kúsky.
  • V miske zmiešajte všetky prísady vrátane mäsa a cibule a dajte do chladničky odležať na celú noc.
  • Ďalší deň misku vyberte z chladničky.
  • V panvici si rozohrejte olej a medailónky opečte z oboch strán.
  • Hotové medailónky preložte na tanier a podávajte.
Obaľované medailónky v zmesi korenia.
www.tastelist.sk

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.