Šťuchané zemiaky s cesnakom

Šťuchané zemiaky s cesnakom

Stláčané zemiaky si môžete prichystať aj s vôňou cesnaku.

Ingrediencie

  • 400 g zemiakov
  • 3 strúčiky cesnaku (podľa chuti)
  • 35 g masla
  • 50 ml mlieka
  • soľ
  • korenie
  • 1 lyžica oleja

Postup

  • Zemiaky si uvaríme v osolenej vode.
  • Potom ich roztlačíme.
  • Na oleji si orestujeme nasekaný cesnak.
  • Pridáme zemiaky a vyprážame za občasného miešania.
  • Keď sa zemiaky začnú lepiť na hrniec, pridáme mlieko a opekáme, kým sa dno nevyčistí,
  • Odstavíme, zjemníme maslom a dochutíme.
Stláčané cesnakové zemiaky s pažítkou a maslom.
Zdroj: saltandlavender.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.