Syrová nátierka s údeným bravčovým mäsom

Syrová nátierka s údeným bravčovým mäsom

Tento recept je plný dymovej, syrovej chuti, ale hlavne domáci od A do Z! Je to perfektné predjedlo pre vaše stretnutie s priateľmi, herný deň s deťmi alebo len rýchlu desiatu. Naplánujte si všetko dopredu, pretože bude trvať niekoľko hodín, kým vaše bravčové mäso dosiahne dokonalú, rozpadajúcu sa štruktúru. Potom s ním tiež môžete naplniť burger alebo bagetu , ako v týchto receptoch.

Čo budeme potrebovať

Na mäso

  • 4 kg bravčové pliecko
  • korenie chilli paprička
  • 250 ml jablčného octu

Na syrovú nátierku

  • 240 g žltého čedaru
  • 240 g mozzarelly
  • 240 g bieleho čedaru
  • 240 g syra parenica
  • 450 g smotanového syra (Philadelphia)
  • 1 paprika (nakrájaná na kocky)
  • 1 lyžica chilli korenia
  • 30 ml svetlého piva

Postup

  • Odstráňte všetok prebytočný tuk z bravčového mäsa a potom ho osušte.
  • Zo všetkých strán bohato ochuťte čili papričkou. Potom nastavte pomalý hrniec alebo ak máte na záhrade udiareň na 90 °C.
  • Nezabudnite každú hodinu varenia postriekať bravčové mäso jablčným octom.
  • Mäso je hotové keď ej jeho vnútorná teplota 100 °C.
  • Akonáhle je hotové, vyberte mäso z hrnca, opatrne ho nakrájajte a vložte do liatinovej panvice.
  • Do rovnakej panvici pridajte všetky ingrediencie na syrovú nátierku a potom vložte panvicu do rúry.
  • Akonáhle sa syr začne taviť, všetko zmiešajte a nechajte variť asi 40 minút.
  • Ozdobte pažítkou a vychutnajte si na čerstvom pečive.

Ak nemáte domácu udiareň, nevadí! Aby sa mäso krásne rozpadalo, bude vám stačiťvýkonný pomalý hrniec na varenie . Pozrite sa na našu recenziu, kde nájdete tie najlepšie.

Miska plná výbornej syrovej nátierky s trhaným bravčovým.
Zdroj: spicysouthernkitchen.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.