5 najlepších receptov na tagliatelle: jednoduché, s mäsom aj bezmäsité

Ste milovníci tradičnej talianskej kuchyne?

Tak ste tu správne!

Predstavíme si 5 receptov na tagliatelle a to pre milovníkov mäsa, ale aj vegetariánske varianty.

Talianska kuchyňa je považovaná za jednu z najlepších na svete. Práve tagliatelle sú cestoviny, ktoré sa tradične vyrábajú v oblastiach Emilia-Romagna a Marche.

Pre zaujímavosť: V sídle Bolonskej Obchodnej komory je jedna replika cestoviny tagliatelle vyrobená z masívneho zlata s ideálnym prierezom 1x6mm.

Tieto cestoviny sa pripravujú spravidla čerstvé a majú po uvarení hrubú štruktúru. Preto sa hodí k hustejším a krémovejším omáčkam.

Pozrite sa tiež na 4 najlepšie talianske recepty , ktoré stoja za vyskúšanie!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.