Talianska kuracia roláda s mozzarellou a parmskou šunkou

Talianska kuracia roláda s mozzarellou a parmskou šunkou

Lahodné mäso voňajúce talianskou kuchyňou. Stačí len pár ingrediencií, fľaša dobrého vína av okamihu sa prenesiete na slnečný juh.

Ingrediencie

  • 4 kuracie prsia
  • 100 g parmskej šunky
  • 60 g mozzarelly
  • 4 lyžice najemno nakrájaných sušených paradajok
  • čerstvá bazalka
  • soľ
  • korenie

Postup

  • Rezne umyte, očistite az boku narežte tak, aby sa dali rozložiť do tvaru srdca.
  • Každý osoľte, okoreňte, položte naň 2 plátky šunky, posypte lyžicou sušených paradajok a pár kúskami mozzarelly, pridajte čerstvú bazalku.
  • Mäso zarolujte, upevnite špáradlá a zľahka zvonku osoľte.
  • Dajte do pekáča, alebo zapekacej misy a pečte 30 minút v rúre vyhriatej na 180 °.
  • Po upečení nakrájajte na plátky a podávajte so zemiakmi, alebo so zemiakovou kašou.
Kuracie slimáky naplnené sušenými paradajkami a ozdobené čerstvými bylinkami.
Zdroj: jocooks.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.