Lahodné mäso voňajúce talianskou kuchyňou. Stačí len pár ingrediencií, fľaša dobrého vína av okamihu sa prenesiete na slnečný juh.
Ingrediencie
- 4 kuracie prsia
- 100 g parmskej šunky
- 60 g mozzarelly
- 4 lyžice najemno nakrájaných sušených paradajok
- čerstvá bazalka
- soľ
- korenie
Postup
- Rezne umyte, očistite az boku narežte tak, aby sa dali rozložiť do tvaru srdca.
- Každý osoľte, okoreňte, položte naň 2 plátky šunky, posypte lyžicou sušených paradajok a pár kúskami mozzarelly, pridajte čerstvú bazalku.
- Mäso zarolujte, upevnite špáradlá a zľahka zvonku osoľte.
- Dajte do pekáča, alebo zapekacej misy a pečte 30 minút v rúre vyhriatej na 180 °.
- Po upečení nakrájajte na plátky a podávajte so zemiakmi, alebo so zemiakovou kašou.