Talianska polievka s hovädzím mäsom

Talianska polievka s hovädzím mäsom

Klasická polievka s mletým hovädzím mäsom, cestovinami, fazuľami a talianskym korením. Pripravte si tento jednoduchý recept na výdatné hovädzie Minestrone a vydajte sa s nami do Talianska!

Čo budeme potrebovať

  • 500 g mleté hovädzie mäso
  • 1 lyžička repkového oleja
  • 2 lyžičky kóšer soli
  • ½ lyžičky čierneho korenia
  • 1 malá žltá cibuľa (nakrájaná na kocky)
  • 3 strúčiky cesnaku (nasekané)
  • 1 mrkva (nakrájaná na kocky)
  • 2 lyžičky zmesi sušených talianskych byliniek
  • 1 liter hovädzieho vývaru
  • 2 plechovky nakrájaných paradajok
  • 250 g cestovín
  • 1 plechovka fazule
  • 120 g mrazených nakrájaných zelených fazuliek

Postup

  • Zahrejte olej v hrnci na stredne vysokú teplotu.
  • Pridajte mleté hovädzie mäso, 1 lyžičku soli a ½ lyžičky korenia.
  • Hovädzie mäso počas opekania často miešame, asi 5 minút.
  • Pridajte cibuľu, cesnak, mrkvu a zmes talianskych byliniek a restujte ďalších 5-8 minút.
  • Pridajte hovädzí vývar, nakrájané paradajky a zvyšnú 1 lyžičku soli a priveďte k miernemu varu.
  • Znížte teplotu na minimum a varte 15 minút.
  • Pridajte cestoviny a zľahka varte ďalších 10 minút.
  • Pridajte fazuľku a zelenú fazuľku a varte ďalších 5 minút.
  • Pred podávaním ozdobte parmezánom.

Pokiaľ chcete táto polievka bude skvele chutiť aj z elektrického hrnca, ktorý v zelenine a jedle celkovo zachová všetky dôležité minerály! Zaobstarajte si jednu z týchto recenzovaných remosiek a podporte svoje zdravie!

Kamenný hrniec s talianskou polievkou plnou zeleniny a mäsa.
Zdroj: eightforestlane.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.